collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                                                   Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2023.

                                                                                     23. september til 23. oktober

Vædderen:

Den eneste måde at nå frem til sandheden om, hvad dit hjerte oprigtig ønsker sig, er at lære at blive umiddelbar i din opfattelse af dig selv. Du må droppe tankesindets hjælp, sindet kan kun skabe drømme, og i din iver begynder drømmen at ligne virkeligheden. Stol på din intuition lige nu, så kan det ikke gå galt. Bevar din tillid til universets gode vilje, du indeholder evnen, hvor det er selvironi og humor du skal bruge. Du skal være jokeren der passer ind i alle sammenhænge, det er nu du kan støve din dejligste drøm af og gøre den til virkelighed. Stop dine tankers tyranni, træk dig selv op ved nakkehårene og find glæden frem.
Det gode råd: For hvert skridt du tager, lader du fortiden bag dig og gør plads til nytænkning.


Tyren:

Dit klare syn har aldrig været klarere. Dine tanker er krystalklare, din indre visdom og styrke er til rådighed i nuet. Du skal bruge det kloge sværd vis, slå det ikke for hårdt ind imod dig selv, du skal bruge det til vise dig om det er den rigtige retning du går. Du har nu mulighed for at få udbytte af situationen du står i, især på den følelsesmæssige bane. Flyd med i tillid til at livet støtter dig, vær kærlig ved dig selv på en omsorgsfulde måde. Tiden er inde til at give efter for dine varmeste følelser. Du er på vej fra et punkt til et andet i dit liv. Du skal medbringe sandheden, din lyst, din nysgerrighed, og dit kærlige hjerte. Du skal turde tro.
Det gode råd: Positiv forandring er tilstede, lad dig lede af dit hjertes følelser.


Tvillingerne:

Gå ikke på kompromis med din egen sandhed, noget helt andet er at møde en anden på halvvejen. Det er berigende at kunne forstå en holdning der er forskellig fra sin egen. Længe nok har du ventet, nu er det din tur. De oplevelser livet har skænket dig har udviklet en ny og anderledes forståelse af dig selv og dine evner. De mange bekymringer og den lange ventetid er slut, nu falder tingene på plads. Forvandlingen er hvedekornets lov, hvis det gemmes, vil der stadig kun være det ene korn. Hvis du planter det, vil der komme en mangfoldighed af nye korn du igen skal så. Vær parat til den guddommelige transformation.
Det gode råd: Du begynder at se de forandringer der indtræffer, kun er til det gode.


Krebsen:

Prøv en dag at skrive ned hvor mange forskellige tanker der farer igennem dit hoved, bare en halv time. Dine drømme blomstrer med større hastighed end du aner, dog har de stadig brug for pleje og tålmodighed. Der er noget nyt på vej, hele dit mentale apparat er i beredskab, lad det komme i eget tempo. Se på dig selv udefra, uden at lade dig indfange af fortidige fejltagelser. Dit indre lys er strålende, du er i gang med en åndelig udvikling der kan få betydning for din fremtid. Du har brug for at finde din egen vej til målet. Du må udvikle så megen styrke i dig selv til at klare vejen gennem livet uden hjælp fra andre.
Det gode råd: Du ved ikke rigtigt om du orker, søg enerum og få samling på dine tanker.


Løven:

Du kan forvandle dig, blive mere bevidst om den stærke indflydelse den åndelige verden har på din skæbne. Lyt til dit hjerte, uanset omkostningerne, kærligheden vil beskytte dig. Fokuser på lyset og kærligheden, ikke på frygten. Du tiltrækker det du fokuserer på. Sammenlign dig med indianeren der sulter i fire dage, søger op på bjergets top for at få vished om vejen, og søge hjælp hos guderne. Prøv ikke at holde fast, noget nyt og større venter dig på den anden side af bjerget. Bortkast de byrder og forhold der begrænser dig, ellers kvæler de dig. Lav bevidste og logiske valg, vælg kærligheden i dig selv, og til dig selv.
Det gode råd: Retfærdigheden er en garant for, at intet ondt når dig, du er under beskyttelse.


Jomfruen:

Når du åbner dig, står noget i dig straks parat til at forsvare sig. Bryd med den måde at forsvare dig på, forlad de beskyttende mønstre og prøv igen. Stil ikke større krav til dig selv, end du forventer fra andre. Du er nødt til at prøve, det kunne jo være det som du ønsker i dit inderste hjertekammer, står lige foran dig. Du er for perfektionistisk, fjern det slør der hindrer dig i at se virkeligheden som den er. Du må tro mere på dine egne evner, du projicerer din selvskabte film over på situationer eller de mennesker der omgiver dig. Tiden er inde til at opsøge spænding og nye udfordringer, lad nye ideer modne og vokse.
Det gode råd: Din stædighed gør at du lader livet manipulere med dig, så giv dog slip.


Vægten:

Du evner at løfte dig ud af hverdagen, at filosofere over livet og ånden. På grund af din velvilje til at kapere og acceptere den sidste tids udfordringer, står du nu i en meget gunstig situation. Det kan let være dig der får stillingen eller vinder i kærlighedens spil. Du har overstået nogle kriser, nu slipper frygten gradvis sit tag i dig. Gør noget der vækker den sovende lidenskab der gemmer sig i dit indre, det er på tide du bryder ud af det du er opdraget til at tro om dig selv. Tænk kærlige tanker, udfør kærlige gerninger, så tiltrækker du det du ønsker dig. Ræk ud i universet med dit hjertes længsler, de vil blive hørt og besvaret klart og kærligt.
Det gode råd: Din tvivl forsvinder, det åbner op for en ny og anderledes tilstand.


Skorpionen:

Det er på tide du rejser dig og lader fortid være fortid. Lige nu bringer livet lidt af hvert med sig, det er både gode og mindre gode minder der skal rystes af. Det gør dig helt klar til at vende dig imod nye muligheder, du tilbydes på ny adgang til det spændende og herlige liv, grib chancen. Det er berigende at kunne forstå en holdning der er forskellig fra din egen, noget helt andet er dette at bøje af og fornægte din egen sandhed. Husk at mærke din intuition. Efter en periode med svære beslutninger, er du nu på vej ind i en kærlig og stabil periode. Bestem selv din udvikling, husk at når Gud smækker en dør åbnes der for nye veje at gå.
Det gode råd: Det eneste der er uforanderligt i denne verden, er forandringen selv.


Skytten:

Få styr på dine energier, bed om hjælp fra din åndelige bevidsthed. Når du gør dig fri af frygten, får du ekstra tid og energi du kan bruge på din mission i livet, med autoritet skal du tage styringen over dit hjertes følelser. Overgiv dig til livet og kærligheden, forsøg at komme ind i den trygge midte af livets hjul, længe nok har du hængt i neglene i hjulets kant, taget de store svingninger, det er slut nu. Lad ikke gamle mønstre ødelægge det dejlige der venter når du tør række ud efter det. Bed om vejledning til alle de roller der er dine i livet. Bed din sjæl om at vise dig det første skridt du selv skal tage, noget vil gå op i en højere enhed.
Det gode råd: En tid hvor skæbnens indvirkning på dit liv er tydelig, hav tillid til det bedste.


Stenbukken:

Alliancer og parforhold har gode kår. Du brænder for at gøre en drøm til virkelighed, gør det, alle muligheder for succes er tilstede. Generelt er det de maskuline jagtinstinkter der udvikles og den feminine intuition der evner at samarbejde, brug det bevidst. Månen vil råde dig til at beslutte dig for, hvordan du skal reagere i spørgsmål om følelser. En god tid til at se fremad efter de svar der tydeligt viser hvad du selv kan gøre for at dine drømme opfyldes. Mærk, og du vil mærke din indre kilde til liv, det liv dit positive livssyn udspringer fra. Lad ægte glæde blomstre og fylde dig med håb, tillid, fred og et væren tilstede.
Det gode råd: Du går en blid og følelsesfuld tid i møde, nyd de spændende stunder der opstår.


Vandmanden:

Vis en ting af gangen total opmærksomhed vær tilstede i dette nu. Det er vigtigt at acceptere at livet kan være kaotisk ind imellem, accepter det, for efter kaos kan der skabes klarhed. Når dine ubevidste indre skygger huserer i dit indre, kan det være svært at mærke hvad det er du oprigtigt ønsker dig. Hvad skal der til for at du føler dig rigtig glad, tror du? Husk du er lige præcis der i dit liv, hvor dine valg har bragt dig. Det er meget vigtigt at du forliger dig med dig selv, se dig selv som et menneske der er værd at lytte til, og værd at elske. Lad din bevidsthed vågne, din evne til at overskue tingene er bedre end den har været længe.
Det gode råd: Når livet bliver for kaotisk, må du dele opgaverne op i mindre bidder.


Fiskene:

Tro det bedste tro kan flytte bjerge, at bygge drømme hører ikke kun barndommen til, det er ud af drømmene ideerne opstår. Det skal også være sjovt at være dig, så husk at lege, husk at se skønheden omkring dig. Det kroppen og sjælen husker af skuffelser, kan du nu med fordel bruge til nye begyndelser. Gør noget som får dine energier vendt til overskud, søg enerum, mediter eller lyt til et stykke smuk musik. Du er snart parat til at slå døren op til livet og kærligheden, men husk på at du ikke kan jage med det guddommelige, så giv udviklingen af nye følelser den tid de behøver. Glid med som en varm kniv i smør.
Det gode råd: Giv dig selv så megen kærlighed at du vil kunne tiltrække den fra andre.