collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                       Tarotkortenes bud på stjernerne august 2021.

                                                                                                23. juli til 22. august

Vædderen:

Du skal ikke hænge dig i bagateller, gør i stedet noget der kan være til glæde for dig selv. Du er på vej ind i en dejlig periode, det er op til dig selv at få det bedste ud af den. Hvis du lærer dine behov at kende kan det give personlig vinding, så bevar din tillid. Vær i balance med dig selv, du vil se gode resultater på de opgaver du har løst. Du virker tiltrækkende på dine omgivelser, man vil søge dit selskab, favn dig selv og del ud af dit overskud, det kommer tilbage med renter. Giv slip på negative tanker, noget større venter dig. Der er nye dimensioner der skal opdages, fra det punkt hvor du er nu må du følge med og få det bedste ud af det.
Det gode råd: Hvis du dømmer andre dømmer du dig selv, værdsæt alt i dit liv.

Tyren:

Kast lys ud i alle mørke kroge af dit sind, så du kan opdage alle de skjulte talenter der gemmer sig i dit indre. Lad være med at presse noget ned over ørene på dem du elsker fordi du tror det vil gøre dem lykkelige. Kast lys og glæde omkring dig, lad dig lede af de fineste og varmester følelser. Lad kærlighedens pile være din vejviser, lad dig lede af dit hjerte, du kan roligt tage chancer i kærlighed. Lad dig ikke begrænse af fortidige fejltagelser og smålige blokeringer, men glid let gennem livet. Der er forandring i luften, det er nu du øjner dine muligheder, det gør du bedst ved at glide med i livets foranderlighed. Du går en lys tid i møde.
Det gode råd: Du bruger dine fejl som lærdom, det vil bringe lyset ind i dit liv.

Tvillingerne:

Den indre styrke der er i os alle, træder desværre ofte først i kraft når vi hænger i neglene på yderste gren. Du har brug for en stille stund så du kan høre dig selv tænke. Når du ikke kan bruge andres råd i valg, tvinges du til selv at finde svarene, lyt til universet og vær stærk i dig selv. Få ladet dine batterier op og spar dine kræfter til et senere tidspunkt. Det varer ikke længe før du igen er på omgangshøjde med dig selv. Noget i dit liv skal løses, der er ingen anden mulighed end at acceptere kaos, det skaber klarhed fremefter. En ny situation vil opstå, kast dig ud i den uden sikkerhedsnet eller seler. Hav tillid til processen.
Det gode råd: Du er den vigtigste i dit liv, opsøg dit indre kaos og få skabt klarhed.

Krebsen:

Ind i mellem plages du af tanker, og en underlig tomhed får dit hjerte til at fryse. Du går i frygt for at blive såret, det er menneskeligt, men ikke særligt brugbart. Se dig om i dit liv, der kan være et par knaster der skal slibes af i parforholdet, eller noget i din egen psyke der spiller dig et puds. Vi kan alle blive fanget i at projicere vor selvskabte film over på de situationer der omgiver os. Ser du klart eller er livet farvet af de tanker du tror andre tænker, eller ønsker af dig ? Gå ind i følelsen af din egen utilstrækkelighed og konfronter den, og slip. Vær en gennemstrømningskanal for guddommelig energi. Und dig selv lidt fred.
Det gode råd: Dine tanker må ikke være en diktator, de skal være din tjener.

Løven:

Når du siger - ja men - tre gange er der noget du ikke er helt parat til at slippe. For din indre fred eller for husfredens skyld, vil det være en god ide at vente med de store opgør, indtil du er helt sikker på at det er det du ønsker. Se på dit liv som en flod, man kan ikke skynde på den, men man kan glide let ned af den. Der ligger store overraskelser i tiden. Vær en joker der passer ind alle steder, så kan du med behændighed påvirke dit liv positivt. Du er eksistensen i dit liv, lad dig lede af din intuition og gå i gang med at skabe dine egne mirakler. Udvis glæde for livets lærdom, og lad dig inspirere af livet og af dig selv og dine omgivelser.
Det gode råd: Hvis du venter sover du, vær dig selv og elsk alt hvad du indeholder.


Jomfruen:

Hvem er det du forsøger at beskytte, er det dig selv eller andre. Du kan ikke gøre alle tilpas, kast dig ikke ud i opslidende forklaringer sig fra. Bed om vejledning fra dit højere selv til de roller der er dine i livet. Det er nu du skal finde din plads, noget vil gå op i en højere enhed. Du skal tage en beslutning der vil gavne dig selv langt ud i fremtiden. Giv dig selv og tiden din fulde opmærksomhed, du virker mere målbevidst end du har gjort længe. Der er noget du har ønsket dig eller arbejder på der vil lykkes. Tiden er med dig, rid på skildpadden giv dig tid til at få det usete med. Nyd den egenskab at geare ned, så du kan blive ladet op igen.
Det gode råd: Impulserne fra dit indre giver dig svar, stol på dine indskydelser.

Vægten:

Tro det bedste og vær tillidsfuld. Livet består af så mange valg at det kan være svært at vælge, du skal vælge det der glæder dit indre legebarn mest og gør det sjovt at være dig. Du kan sagtens stå med et møde med fortiden, måske noget familie du ikke har set længe eller måske et møde med en gammel ven. Der er tid til nostalgiske tanker, hvad det end er du skal gøre skal du gøre med et lyst sind. Du er charmerende og dejlig og det er op til dig selv at få sat eventyrene i gang. Gå ikke med skyklapper se klart, så kan de mindste ting i livet blive til de største eventyr. Du kan roligt stole på din intuition, følg din første indskydelse.
Det gode råd: Husk at lege, indånd livet med glæde og følg dine drømme.


Skorpionen:

Du har gjort det så godt så længe, men nu kan du have svært ved at vælge. Du har gjort dit bedste for at gøre alle tilpas så det føles ikke fair, at andre ikke giver noget tilbage. Skab rum omkring dig, det vil gøre det nemmere at overskue hvis der er opstået nogle misforståelser. Der er de lette dage og de dage hvor livet føles op af bakke. Der er noget du skal have ført til ende, du må lave et valg. Du skal vælge dig selv som udgangspunkt få set trolden direkte ind i øjnene så er den ganske ufarlig. Der er noget nyt på vej, du skal turde tage springet til det ukendte. Tag udfordringen op og gå ud og kys det satans liv, få styr på dig selv.
Det gode råd: Gå efter det der får dig til at blomstre, se vanskeligheder som en læreproces.


Skytten:

Den vigtigste pointe i tiden, for at forstå den åndelige udvikling du gennemgår, er sjælen og følelserne og al den erfaring har høstet. Tør tro - hændelserne i dit liv prøver at vise dig et mønster der er lige så gammelt som din sjæls rejse. Der dukker nye kreative muligheder op grib dem, foren følelse og intellekt og vedkend dig dit ansvar for din egen lykke. Husk at være en gennemstrømningskanal for den guddommelige energi, mød andre mennesker på halvvejen, men gå ikke på kompromis med din indre sandhed. Vær i harmoni med din egen natur, dine åndelige hjælpere vil forsyne dig med lige netop det du har brug for.
Det gode råd: Stol på din første indskydelse, giv dig tid til at mærke dine drømme.


Stenbukken:

Du er i en situation hvor du har mulighed for at dele dit overskud og din succes med andre. Du har en evne til at få din vilje og bruger den på en yderst charmerende nåde. Alt du deler ud af et ærligt hjerte vil komme tilbage med renter, brug dine energier på en sådan en måde at du ikke brænder ud. Du skal bruge dine talenter på en sådan måde, at du ikke glemmer dig selv. Der bliver mere og mere af de gode energier når de bruges på den gode måde. Hvis du husker at holde på din egen energi, kan du roligt dele ud af dit rige overskud. Selv de allermindste ting i dit liv kan blive til de allerstørste eventyr hvis du tør prøve det.
Det gode råd: Nyd de erfaringer livet har givet dig, det er dine erfaringer der har skabt dig.


Vandmanden:

Hvis du langer ud efter andre hindrer du dig selv i at få den omsorg og kærlighed du har brug for. Du har så mange ting du skal have ordnet, og tænker måske på om det er sliddet værd, det er det. Vis din sårbare side, smid din rustning, men stå inde for dine holdninger. Husk karmaloven du får hvad du sender ud, så vær lidt forsigtig med dine verbale udgydelser. Lad falde hvad ikke kan stå og giv plads til nye sejre, der vil udvikles nye tanker og ideer hvis du tillader det at ske. Brug din evne til at se klart, skær igennem hvis det er nødvendigt, du skal helst søge kontakt med mennesker der ser livet på samme måde som dig selv.
Det gode råd: Forsvar ikke dine fejl sig derimod tak, det er din lærdom.


Fiskene:

Du skal prøve at finde balancen mellem dine ønsker og dine mål, vid at din skytsånd står til rådighed og beskytter dig. Livet er som kogekunst for lidt eller for meget forringer resultatet, så prøv at hvile i dig selv. Du er en gevinst i et hvert selskab og der bliver rift om dig. Få øjnene op for det dejlige som dit liv rummer, du skal ikke give ret bare for at få fred, det svækker dit initiativ. Der står skrevet - Hvis du ønsker at høste hvede, nytter det ikke at så ris. Gør op med dig selv hvad det er du ønsker skal ske, brug et øjeblik til at sætte ord på dine tanker. Livet leves forlæns, men forståelsen er baglæns, så du må leve i nuet.
Det gode råd: Frigør din energi det vil fylde dig med styrke, bliv stille og lyt til din sjæl.