collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                        Tarotkortenes bud på stjernerne april 2021.

                                                                                                     21. marts til 19. april

 

Vædderen:

Du er mere følsom end man umiddelbar tror ved første øjekast. Hvis livet rykker i dig, og hvis alle overhører dine synspunkter kan det skyldes flere ting. Enten er du er holdt op med at tale fra hjertet, eller dine batterier er flade, du må gøre noget ved det! Få ladet op, få sagt fra til urealistiske krav på dine energier. det nytter ikke at kæmpe imod livets udfordringer, eller prøve at fornægte dem, de er der. Du rådes til at fokusere på alt det gode du har, i stedet for at tænke på de ting du mangler. Bed din højere bevidsthed om klarhed. Du ved hvad dit hjerte har brug for, så bed om vejledning til det første skridt du selv skal tage.
Det gode råd: Omgiv dig med et smaragdgrønt lys, og lad universet heale dig.

Tyren:

Mærk efter om du gør noget der strider mod din lyst. Du gør hverken dig selv eller andre nogen tjeneste ved at ofre dig. Lav en brainstorm i dit liv, giv slip på de ting der begrænser dig, det vil give overblik. Når du går bort fra tanker der begrænser, kan du høste gevinst i livets spil. Ret ryggen og smil, det er dine egne beslutninger der får de gode ting til at ske. Lign den du er indeni udenpå, lad blot andre se din glød, vis verden på en blid måde, at du bestemmer over dig selv. Foren din intuition med din handleside, det kan skabe succes på arbejdsområdet, og hjælpe i økonomien. Bed om vejledning fra din højere bevidsthed.
Det gode råd: Ryd op i dit hoved, ryd ud i gamle mønstre. Det vil give plads til nye sejre.

Tvillingerne:

Rid på skildpadden, brug din evne til at geare ned, så kan du i ro og mag udtænke en langsigtet strategi for dit liv. Bed om vejledning i dit indre til at håndtere de roller du har i livet. lad følelserne, tankesindet og din intuition være din følgesvend. Mærk din mavefornemmelse, det vil kunne bringe nogle gode aftaler i hus. Målret din energi og skær løse ender af, det vil give sejr. Find ind til det helt specielle ved dig selv. Der findes ingen med lige præcis den samme udstråling og de samme erfaringer som dig. Fortæl dig selv at du er værd at elske, og at du ikke behøver at være perfekt for at blive respekteret som den du er.
Det gode råd: Positive tanker kan hjælpe dig til succes med dine forehavender.

Krebsen:

Dine oplevelser har modnet dig, med en åben og accepterende holdning både til dig selv og andre, kan du heales og også heale andre. Du er kærlig og varm, det er den side af dig selv du skal bruge. Et skift i livet skal du gøre med tillidsfuldt hjerte. Alene din søgen vil hjælpe dig med at vokse. Bed om vejledning i din højere bevidsthed til de roller du har i livet, så vil noget gå op i en højere enhed. Din sociale intelligens har sjældent været større, du er yderst charmerende og har evne til at få din vilje. Alt hvad du deler ud af et ærligt hjerte, vil komme tilbage med renter. Nyd det! fordyb dig i det, lad overskuddet i dig flyde frit.
Det gode råd: Nyd succeserne i dit liv, du er så givende at livet belønner dig.

Løven:

Mærk dine følelser, bruger du sværd esset klogt, vil du kunne planlægge fremtiden på den rigtige måde. Vær ikke bange for stærke følelser, skær løse ender fra, og prioriter det brugbare i dine ideer. Undersøg dine muligheder, men brænd ikke dit lys i begge ender. Hent inspiration fra universet til de opgaver der venter dig. Vær ydmyg, bed om at blive vist det første skridt du selv skal tage. Hav tillid til, at der ikke bliver dig givet større opgaver end du kan klare. Vær tålmodig og Lad dig begejstre af de små og nære ting. Denne tid er fuld af mysterier, som timerne før daggry. Man kan ikke skynde på en flod, men man kan glide med.
Det gode råd: Vælg at udtrykke dig kreativt og kærligt, det lønner sig på sigt.

Jomfruen:  

Noget vil gå op i en højere enhed, noget vil lykkes dig. Det kan være dig der får den gode stilling, eller dig der høster gevinst i kærlighedens store spil. Sats bare på dit talent og din vilje, men bevar overblikket. det er dit ansvar at det lykkes. Noget nyt og godt er under opsejling, lad det vokse i eget tempo. Lad dig lede af din blideste side, mærk hvor hjertet skælver, føl dig fri. Hvis du vil vinde kærligheden eller succes i livet, må du ikke fare for hårdt frem. Ved at vise klogskab og lidt tilbageholdenhed kan du få alt det du ønsker dig til at gå op i en højere enhed. Lyt til din intuition, den har sjældent virket bedre end den gør nu, så hav tillid.
Det gode råd: Bed om vejledning i din højere bevidsthed, til de roller du har i livet.

Vægten:

Livet er en læreproces, du har sikkert taget dig et par svingture på livets hjul og gør det sikkert endnu. Krop og sjæl husker alt for godt, så når du tænker, nu gør jeg det rigtige, jeg tænker positivt. Det bliver en tynd affære hvis kroppen og sjælen ikke har vænnet sig til at tage imod. Brug dit klarsyn til at skære igennem, så kan du påvirke dit liv positivt. Hvis du kan centrere din energi, vil du kunne flytte bjerge. Hold tungen lige i munden for kærlighed og had ligger på hver sin side af sværd esset. De milde vinde i dit hjerte, de kærlige pile. Åben dit hjertekammer og tag chancer. Le strål og vid du er dejlig og værd at elske. Favn det nye.
Det gode råd: Rum dig selv og livets foranderlighed, vær åben for hjælpen fra Universet.

Skorpionen:  

Den beskyttende holdning du sender ud, må du lade falde. Du skal ud hvor du ikke kan bunde, du skal turde. Det kan godt være du henter et par skrammer her eller der, det er også okay. Du skal turde unde dig selv lykken. Skal du finde den smukkeste perle i dig selv, skal du meget langt ud og meget dybt ned. Tiden er til at undersøge dine følelser, men gør det med blidhed. Livets hjul byder dig op til dans, vær blot lidt tosset, men også realistisk. Vær åben for forandringer, du har sået god energi så længe, så nu er det din tur til at høste kærlighed i livet. Und dig selv det, er du single, er det måske en forelskelse. Du skal turde tro.
Det gode råd: Slå ud med armene, træk lys omkring dig og vær villig til at give slip.

Skytten:

Der er noget der slipper, endelig er processen i gang. Genfødsel til noget nyt, husk på at du får det du mest tænker på, så vær blid i de tanker du sender ud. Lad falde hvad ikke kan stå, og giv plads til nye sejre. Kontakt din højere bevidsthed, dobbelt så meget er ikke altid dobbelt så godt, så det drejer sig om at holde fokus på de gode ting. Vær realistisk lyt til din intuition, find din balance mellem dit fysiske og dit åndelige selv. Altså kan det lade sig gøre, eller kan det ikke, men du er nødt til at prøve. Vent med at skrotte det gamle indtil du er sikker på at det er det rigtige du er i gang med. Måske er der stadig noget du kan bruge.
Det gode råd: Livet giver dig en ny chance, grib de muligheder der er til rådighed.

Stenbukken:

Den energi du har til rådighed, skal du bruge på dig selv. Du må af og til løbe en risiko for at opnå resultat. Koncentreret energi vil føre til sejr, lad dig ikke udnytte af andre, men brug din energi målrettet. Bevar din uskyld, uskylden at et liv lever fuldt ud har kvaliteter af visdom i sig. Tag udfordringen op, du skal turde at tage chancen til at få brikkerne i dit livs puslespil til at falde på plads. Der er ting der vil ændre sig, tag styringen i dit eget liv. Mangler du inspiration? Gør det åndelige synligt for dig selv og prøv igen. Måske skal du opgive en sag, der har vist sig ikke at kunne bære. Find din indre stilhed, dit talent er større end du tror.
Det gode råd: Noget nyt er under opsejling, du skal turde at have tillid til Universet.

Vandmanden:

Du plages af ikke at beskæftige dig med det du allerhelst vil. Den pose brikker der hører til dit livs puslespil, i følelserne driller lidt. Det er ikke altid du skal søge de perfekte løsninger, glid i stedet let gennem livet, saml på dine positive glæder der også er til stede i tiden. De gamle ar du har pådraget dig, skal elskes væk. Der er noget der slipper, det gør at du kan se lyset og vejen du skal følge, men tænk på hvad du sender ud, for det kommer tilbage med renter. Send kærlige tanker ud, det vil lønne sig fremover. Noget varmt og kærligt i dit liv er ved at blive bygget op. Kærligheden er den kraft der bliver mere af, når du bruger den.
Det gode råd: Bed om vejledning fra Universet, til den vej dit hjerte ønsker at gå.

Fiskene:

Der er fokus på noget i dit liv som du ønsker dig, så det nytter ikke at du beskytter dit hjertecenter så meget at det ikke kan komme ind. Uanset hvor god din lænestol er, skal du ud i livet og opdage himmel og jord, og mærke og se de chancer livet har til dig. Du har overskud til andre, men husk karmaloven. Det er vigtigt at du lønner dig selv først, du er givende og ser klart. Find dit overskud, så får du så meget mere at dele med andre. Der er noget nyt på vej, vær som en spejder beredt, men styr dine tanker. Dine tanker skal være din tjener, ikke din diktator. Gør noget usædvanligt, gør noget anderledes end du plejer det vil give sejr.
Det gode råd: Åndeligt dovenskab, handler om angst, slå ud med armene og frigør dig.