collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                        Tarotkortenes bud på stjernerne december 2020.

                                                                                                     22. november til 21. december.

Vædderen:

Der er et par ting eller tre der hindrer dig i at føle dig lykkelig. Du har givet så meget af dig selv at det føles som en ulige kamp, det nytter ikke at kæmpe imod. Du trænger til omsorg, bed om lidt ro til at tænke lidt over livet. Når vi straffer os selv for vore nederlag med følelsen af skyld, bliver det en ond cirkel. Lad dit indre fyldes af et kærligt lys, husk der er ingen anden end dig der kan sprænge de bånd du har pålagt dig selv. Lad kærligheden stå som en glorie om dig, så har du ikke mødt din udkårne er det nu du skal sende, "jeg er beredt signalerne ud". Vær bevidst om at grundenergien i Universet og i dig selv er kærlighed.
Det gode råd: Du skal lærer at elske dit psykiske center, det er jo der de gode ideer opstår.

Tyren:

Mennesker der kender sig selv får en særlig aura. Du kender dig selv på godt og ondt, så accepter at nogle dage er det nok bare at køre på rutinen. Gør noget der giver sejre, så bliver livet værd at leve. Handl på det  du ved er det rigtige for dig. Du mangler omsorg, hvis andre ikke kan give dig det, må du sørge for at gøre noget rart for dig selv. Du kunne jo invitere en god ven eller veninde til en hyggelig snak. Din energi fosser ud, det er i orden hvis det er kærlighedsenergi, for den bliver der mere af når den bruges. Visualiser: Sig højt, jeg hviler i mig selv og lader mit væsens fylde stråle frem, løn dig selv med gode og varme tanker.
Det gode råd: Vær rebelsk og bryd de lænker der holder dig tilbage, og prøv igen på en anden måde.

Tvillingen:

Hvis dine ønsker og drømme skal gå i opfyldelse, må du sætte etiket på de ønsker og drømme du har. Bed din højere bevidsthed om klarhed over hvad du oprigtig har lyst til. Du rådes til at leve i nuet og mærke indad, det vil gøre dig mere modtagelig og åben for de muligheder der gives for at fejre livet. Det du sender ud vil virke inspirerende på de mennesker der er omkring dig. Det du sender ud af et oprigtigt hjerte får du tifoldigt igen. Du må ikke undertrykke din egen vitalitet for at imødekomme de krav livet stiller dig, men du er nødt til at føre det du starter op helt til ende. Vær stolt af dig selv når du gør tingene helt færdigt.
Det gode råd: Du skal skue indad i din søgen efter din egen sandhed, hold en pause og lyt til din sjæl.

Krebsen:

Søg din indre ro, hav tillid til at livet giver dig mere end en chance for at lykkes. Du vælger altid det trygge det sikre, men nu opfordres du til at høre trompeterne kalde, sprænge dine vante rammer og reagere på en ny og anderledes måde. Du fortjener som ingen anden at være lykkelig, vend ryggen til tvivlen. Den varme og kærlighed du indeholder skal du starte med at give dig selv, det vil sætte gang i de gode energier der vil sprede sig som solens stråler. Rid på skildpadden, brug din evne til at geare ned og tage tingene et skridt af gangen. Du er på rette vej udnyt dine færdigheder, og tag ansvar for de illusioner du bærer rundt på.
Det gode råd: Du skal turde prøve at gøre tingene på en anden måde, foretag et par ændringer.

Løven:

Brug din fornuft til at gå imod de følelser der siger "jeg tør ikke". Angst er der så meget af i vi mennesker, og  den har så mange navne, skyldfølelse, dårlig samvittighed, eller jeg slår ikke til. Luk slusen og byg en indre dæmning, så får du ro til at lade dine kreative evner tage over. Hvis du kan centrere din energi kan du hente stjernerne ned på jorden og ind i dit eget liv. Forståelsen og den indsigt der kommer vil blive klar til at blive manifesteret i en mere udadvendt fase i dit liv. Realiser en gammel drøm eller skab en ny drøm, lad dig ikke begrænse af smålighed, hverken din egen eller andres. Noget nyt er på vej ind i dit liv, nyd det.
Det gode råd: Vær bevidst om den stjerne regn af oplevelser der kommer til dig hver dag.

Jomfruen:

Du står i en ny følelsesmæssig situation hav tillid til at den vil vokse sig stærk. Måske har du ikke opdaget at der er nogle sider af dig selv, der skal have lov til at komme til orde. Bevæg dig med tidens sødme, varme og blidhed. Påkald mentalt din indre vejleder og bed om hjælp og vejledning. Hjælpen kan komme som en pludselig indskydelse eller som en intuitiv ide, hvis du modtager gentagne råd fra dit højere selv er det vigtigt du følger dem. Se på dig selv og dit kærlighedsliv med ærlige øjne, se om der er noget du selv skal gøre for at bedre det, det kan også være en hjertesag eller et nyt forhold der skal have lidt tid.
Det gode råd: Noget  varmt og rigtigt vokser frem i dit kærlighedscenter, lad det udvikle sig.

Vægten:

Dette pragtfulde trumfkort viser dig lønnen du kan få, hvis du formår at bede om det der er det bedste at gøre for dig selv. Måske skulle du undersøge nogle af dine gamle værdier, og indføre et par forbedringer her eller der. Enhver fornemmelse af at rage rundt i mørket opløser sig, det åbner en kanal mellem din indre bevidsthed og dine omgivelser. Til tider er det man tror der er et problem, i virkeligheden svaret på en bøn. Universet er til tider nødt til at nedbryde noget gammelt, så der igen kan blive plads til fornyelse og vækst. Du er i en situation hvor du skal pleje kærligheden, husk at starte i dig selv gør noget der varmer.
Det gode råd: Husk på at alting sker præcis som det er bestemt til, så gør noget du ikke tør.

Skorpionen:  

Hvis du forsøger at beskytte dig imod følelser der vækker en form for angst, kan det jo ende med at du bliver bange for at leve. Det er kun dig selv der kan nedbryde de bånd der holder dig fanget. Giv slip og lad  lyset og kærligheden strømme ud fra dit indre og ind i dit sind. Dit gode hjerte og din fantastiske evne til at dele dig med andre gør dig lysende og vis. Brug det til at huske at man nogle gange skal give slip og lade Universet om at lave miraklerne. Skønheden findes ofte i de mest enkle og simple ting, de jordiske pligter kan blive noget helligt hvis du udfører dem med kærlighed. Der er positiv energi omkring arbejdsområdet.
Det gode råd: Husk på, der er ingen problemer kun udfordringer, så gør brug af dine færdigheder.

Skytten:

Giv slip på de mange tanker der fylder dit hoved, din trang til at analysere alting er enorm. Prøv i stedet at acceptere dig selv som værende god nok. Giv slip på tanker der afholder dig fra at handle her og nu, det vil få dig til at undre dig over hvorfor du ventede så længe. Du har dine egne bjerge at bestige, og dine egne drømme at opfylde. Prøv at gå i dybden med det der kræver at blive løst her og nu, det vil gøre at du ser vejen du skal følge meget klart. Andres erfaringer er som billetten til et tog der er kørt, så du må finde din egen vej at gå.  Ærkeenglen Raziel giver visdom og kloge råd, brug ham, han er med dig i tiden.
Det gode råd: Nogle byrder som du har brugt tid på vil lette, du vil komme i kontakt med din indre styrke.

Stenbukken:

Du kan se livet både i dybderne og i højderne, når du med egne øjne ser at de svære stunder i livet er lige så nødvendige som de lyse stunder, vil du skabe et nyt syn på dit liv. Der kan let ske spændende og yderst overraskende ting der kan åbne op for en ny begyndelse for dig. Se med blidhed på dig selv, det handler om at skabe balance. Det er tiden med en kombination af tidligere tiders oplevelsers modsætninger der rumsterer. Hvis du føler frustration skal du vide at du ikke kommer nogle vegne ved at bruge vilje, men ved at vende indad ser du vejen. Livet tilbyder dig en ny oplevelse, du behøver ikke at vente længere så rust dig.
Det gode råd: Du skal lade forandringerne i dit liv ske, noget du har ventet på vil lykkes.

Vandmanden:

Du er i en følsom periode, så er du i tvivl skal du vælge det lyse det positive. Den tanke, jeg har det jo godt nok som jeg har det er ikke nok, du skal slå ud med armene og vær villig til at forandre gamle mønstre der begrænser. Det du ønsker dig er inden for rækkevidde, som du sår skal du høste. I denne smukke verden sanser vi kun vor egen lidelsers andedam. Du skal ud og sammen med andre få sået kimen til glæde i dit sind, måske føler du dig lidt rastløs det kan være udsprunget at din tvivl i dit følelsesliv. Tag det som en læreproces og prøv at tænke på en mere positiv måde. Din visdom er i dig, lyt til det din sjæl fortæller dig.
Det gode råd: Du skal kunne evne at få det bedste ud af enhver situation, bare kny på.

Fiskene:

Der er nogle ting der skal gøres før du kan slappe af, så udfør det arbejde der venter. Samtidig kan du lade dine tanker kredse om hvordan du skal bruge tiden optimalt, og helst sammen med mennesker du holder af. Du har en forståelse af at noget er tilendebragt, så prøv at slappe af i forvisningen om at du kun kan gøre dit bedste. Det lysner forude, så vælg at tage det sure med det søde, kan du det vil du få en herlig tid. Giv dig selv en pause, og brug den til at glædes over de mange ting der er lykkes for dig. Vær tilstede, er du det vil du mærke hvordan livslysten bliver stærkere og stærkere dag for dag, få kastet lys over dine opgaver.
Det gode råd: Lad en ny bevidsthed løfte sløret fra dine øjne, respekter dig selv og dine følelser.