collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                                          Tarotkortenes bud på stjernerne september 2020.
                                                                                                     23. august til 22. september.

Vædderen:

Alle livets oplevelser har gjort at du har været nødt til at foretage mange valg. Til tider og det er nu, skal du give slip og bare flyde med.
Du er en vinder det ved du. Vær fleksibel og bøjelig, for når man slipper en tanke, eller ændrer attitude skal kroppen og sjælen have en vis tid til at vænne sig til forandringerne. Du har dine egne drømme at opfylde, og er på vej fra et punkt i dit liv til et andet. Det handler om at flytte bevidstheden væk fra de ting i dit liv der blokerer dig i underbevidstheden. Vask tavlen ren og lav en ny start. Slip dine drømme løs prøv at tænke, min eneste forpligtelse er at forblive tro imod mig selv.

Det gode råd:
Befri dig for alt det der holder dig tilbage, forhindringer er kun opgaver der skal løses.


Tyren:

Søg enerum - alene - hed er ikke det det samme som ensomhed. Du mangler ro i dit hoved til at få brikkerne til at falde på plads. Bed dine omgivelser om ørenlyd. Træk vejret dybt og rensende og aktiver din selvhealerenergi. Du skal ud og tage chancer, prøve dig selv af blandt andre mennesker, hvis andres eller egne tanker vil binde dig fast, skal du vide at du har brug for frihed til at skabe rum omkring dig, det er vigtigt for dit velbefindende. Der er forandring på vej, vær realistisk med hensyn til dine ønsker og dine evner, så skal du nok finde din plads på livets hjul. Accepter din angst, så forvandles den til kærlighed.
Det gode råd:
Brug Ærkeenglen Raziel, han giver visdom og kloge råd til åndeligt søgende.


Tvillingerne:
  
Tiden er inde, fortidens sår kommer op til overfladen for at blive healet. De erfaringer du har høstet har modnet dig. Der er fokus på nogle følelsesmæssige ting som gør, at du beslutter dig for at være lykkelig. Det vil åbne hjertet hos dem du elsker, eller bane vejen til et projekt som du vil have til at lykkes. Du må ikke misbruge din energi, indånd nye energier fra universet, lad være med at fokusere på hvornår næste modgang kommer. For hvert et skridt du tager, lader du fortiden bag dig, hvis du stoler på din intuition lige nu, vil du mærke at du er midt i eventyret. Støv din dejligste drøm af og gør den til virkelighed.
Det gode råd:
Bred armene ud og tag imod Universets gaver, Guderne er med dig hele vejen.


Krebsen:
  
Det er på tide du vender dig mod de nye muligheder der er opstået i dit liv. Visualiser: Sig højt, jeg er villig til at være lykkelig. Det er de gamle ting kroppen og sjælen husker der får dig til at tvivle. Tro på at der er overflod af kærlighed og rigdom i Universet, så der er også nok til dig. Vær villig til at heale fortidens sår, glæde og kærlighed vil få livets hjul til at dreje i den rigtige retning. Tro det bedste, du vil ikke blive snydt, lykken vil vise sig for dig som små glimt i dit indre. Gør noget der glæder dit indre legebarn, du vil blive forbavset over den vitalitet det vil bringe ind i din dagligdag, følg dine drømme og du vil blomstre på ny.
Det gode råd:
Du må ikke glemme at livet også skal have plads til leg og glæde, le smil og strål.


Løven:
   
Du er et smukt menneske både udenpå og indeni, vær en åben kanal for kærlighed og kreativ energi. Nu vil du kunne formå at skabe glæde og lykke omkring dig. Vær villig til at heale fortidens skuffelser, og brug de ting du har lært til at få ladet dine batterier op. Und dig selv et pusterum og  giv åbent udtryk for dine ideer, og de ønsker  du har om den virkelighed der er din. Gå nye veje, selvom du ikke helt kender vejen du skal vælge, må du tillidsfuld turde prøve. Det perfekte eksisterer ikke, men næsten! Du skal gøre det så godt du kan og være tilfreds med det. Lad ikke din indre lille politiker manipulere dig, vær klar i tanke og i tale.
Det gode råd:
Ærkeenglen Gabriel vil vejlede dig i at bruge dine kreative sider, og dine lederevner.


Jomfruen:

  
Stol på dine evner til at lære og lære fra dig. Du vil blive vist vejen til den viden du behøver, i glimt vil du kunne opfatte hele billeder af hvad du skal gøre. Der bliver ikke vist svar på alle dine spørgsmål, men ved at skue indad i dig selv, vil din indre vejleder vise dig vejen. Befrielsen og opløftelsen du vil føle når du får tilsidesat alle de vaklende tanker der afholder dig fra at handle her og nu, vil få dig til at undre dig over at du ventede så længe. Noget du har ønsket dig længe kan nu gå i opfyldelse, du kan roligt satse heldet er der, men bevar koncentrationen og overblikket. Sig højt disse ting sker for mig fordi jeg fortjener det.
Det gode råd:
Få samling på brikkerne i dit livs puslespil, du skal ikke udsætte det mere.


Vægten:
  
Du vil modtage vejledning til at lægge tidligere udfordringer bag dig, det gør dig stærkere i troen på at livet lykkes dig. Din intuition hvisker dig i øret at du skal lade op, så bliver du igen i stand til at få dit liv til at gå op i en højere enhed. Få styr på dine praktiske gøremål, der er brug for at du koncentrerer dig om en ting af gangen. Lyt til din mavefornemmelse, grib kommandostaven, så kan du finde kraft og kærlighed til at påvirke dit liv i den rigtige retning. Med behændighed kan du skabe positiv energi, så gå i gang med at skabe dine egne mirakler. De ting du gør med glæde vil fylde dit liv med lys og succes,  und dig selv heldet.
Det gode råd:
Glem ikke at bede om vejledning til at komme retvendt ind igennem porten!


Skorpionen:
  
Hvad er det for en sårbarhed du holder så tæt ind til kroppen at du hverken kan høre eller se? Du straffer dig selv for tidligere nederlag med følelse af skyld. Hold op med det, du er helt fin og god nok som du er.  Det er helt naturligt at fare vild en gang imellem, træk lys omkring dig, åben dit hjertecenter og sig højt  - jeg er villig til at give slip. Søg enerum for at tænke, det er en positiv måde at komme videre på. Bed om vejledning fra din højere bevidsthed hvor du beder - vis mig det første skridt jeg selv skal tage - Det vil gøre det muligt at genfortolke noget du troede ikke kunne lade sig gøre. Læg din skæbne i dine egne hænder.
Det gode råd:
Ærkeenglen Raziel giver visdom og kloge råd til den der søger, bed om hjælp til opgaverne.


Skytten:
  
Mønternes konge sidder på visdommens bog, når han er trukket på hovedet mangler du koncentration til at kunne se de nye muligheder. Slap af og gem nogle af dine opgaver til du har overblikket. Hjemme er ikke altid et fysisk sted i den ydre verden, men en indre tilstand af afslappethed og accept af dig selv. Der er mange muligheder til stede for at påvirke dit liv positivt, så vær bevidst om alle de små mirakler som nu kan ske for dig. I dit guddommelige væsen, har du mulighed for at skabe hvad du ønsker dig. Forhold dig vågen og iagttagende, du øjner nye muligheder, stol på det dit hjerte fortæller dig. Du kan mærke at livet vil dig.
Det gode råd:
Universets troldmand Ærkeenglen Raziel, vil hjælpe med at åbne døre til nye muligheder.


Stenbukken:
  
Du er skeptisk overfor livet, start med at kaste din trygheds narkoman ud. Gå så i gang med livets opgaver uden livrem og seler. Det er ikke det guddommeliges mening at du skal klare alting selv, så accepter at du jo kun er et menneske, ellers havde du jo nok fået vinger. Slip logikkens stramme tøjler og und dig selv det bedste. Der er meget mere i livet end blot at have styr på tingene, du har været i selvbeherskelsens lænker så længe, nu er det tid til at slippe. Bevidstheden om vanskeligheders opståen, løsninger og handlinger er det du lærer af. Du har styrke nok til at hvile i dig selv, det vil give gode resultater til livet i fremtiden.
Det gode råd:
Husk på at Universet giver dig det du mest tænker på, så lad tankerne være positive.


Vandmanden:
  
Livet er ikke kun arbejde der skal klares, det er også et mysterium der skal leves. Ud af dit bur, selv om din krop og sjæl er lidt skrammet af livet, skal du slå døren op til livets små pudsigheder, dit arbejde vil også flyde mere gnidningsløs i en afslappet sindstilstand. Du rådes til at fokusere på et ønske af gangen, det vil gøre det lettere at overskue dine følelser. Tillad dig selv at være blødere og mere modtagelig i tiden, for en glæde større end ord venter lige om hjørnet. Har du ikke mødt din udkårne, kan det være i denne periode lykken banker på. Du er parat til at bære guldstykker over regnbuen og fylde dit livs krukke med guld.
Det gode råd:
Se med kærlighed og værdighed på alt livet har givet dig, og vil give dig fremover.


Fiskene:
  
Lad dit væsens fylde stråle frem, du kender dig selv og din selvrespekt er stor. Du får anerkendelse for alt du gør i tiden. Benyt denne herlige energi til at få noget fra hånden, eller til at planlægge en romantisk weekend eller andet der gør dig glad. Du må ikke glemme at lege, stol på din intuition så kan det ikke gå galt. Du har støtte fra Universet, så du kan roligt tage springet til det uvisse. Du befinder dig i en situation hvor tillid og uskyld skal være dine guider. Du skal ud og mærke andres reaktion på livet,  gøre tingene på en anden måde end du plejer. Det skal nok gå godt siger optimisten, det er den side du skal vise frem.
Det gode råd:
Ærkeenglen Metatron er ham der kan give chakrarensning, for at øge din energi.