collage.jpg

Bøger om Tarot fra butikken

Jeg har nedlagt min online shop, men du kan stadig bestille bøger fra butikken. Ring/sms 3032 3247 eller skriv en mail med din bestilling til tromborg@tromborgtarot.dk .

Det gode råd

Det gode råd.

En bog med spådomme til hverdagen,  slå op på den side din intuition vælger. Læs om de energier der kan være til gavn at bruge for dig selv på dagen. Læs det senere på dagen og evaluer de tanker der bliver sat i sving.   Det er en kærlig og oprigtig bog skrevet direkte ud fra hjertet.

En bog med hjælp til selvhjælp. Hvis du bruger din egen "6. sans" vil du kunne få megen glæde og lærdom af denne kærlige bog. Har du spørgsmål til livet? Slå op på den side din intuition vælger, læs tolkningen af 3 Tarotkort på den højre side,  brug så din føleevne til at gøre ordene brugbare.

Lad dig inspirere af øvelserne på venstre side.  

Nyd de bibelske ord og citater ligeledes på venstre side. Der er de skriftsteder med, der som affirmation er sat sammen med trumferne. Major Arkana. Brug den hver dag, ved flittigt brug vil der åbne sig en sund nysgerrighed på din egen udvikling.

Pris 198 kr.

En saga

Kong Pukkelrygs Saga.

Kong Pukkelrygs Saga er en eventyrlig saga for større børn og for voksne, der ønsker at leve som børn igen. Denne saga har rødder mere end 1000 år tilbage og har betydning for nutiden, ligesom dens rødder vil får indflydelse på fremtiden.

Eventyrets væsen giver mulihed for, at komplekse temaer kan præsenteres i en spændende, underholdende og let forståelig form, der kanappellere til refleksion i fantasiens verden hos læseren på flere niveauer.

Pris 150 kr.

Tarotskole

Lærebog - Den lille Tarotskole.

Den enkleste lærebog på markedet. I det nye oplag af lærebogen er tallenes betydning, Stjernetegn, Ærkeengle og Bibelske skriftsteder til Major Arkana tilføjet.

Hvis du øver dig i at bruge kortene og bogen intuitivt, vil det udvikle et klarsyn og en ekspertise i kortene, som kan bruges både privat og professionelt.

Obs. Sort-hvid

Pris 198 kr.