collage.jpg

Foredrag om shamanisme

Om kraftdyr & medicindyr og om Trommerejsen – en intens og personlig oplevelse

Et spændende foredrag om shamanismens urgamle kraft, som lever ud fra naturens eget billede og symbol materiale, dyrenes energier, og hvordan vi kan bruge dem.

Selvforståelsen der opstår når vi forbinder os med jordens energi, og mærker hvordan vi selv er en del af alt det store hele. Kernen i shamanisme er den samme, der bygger på en nær kontakt med naturen og dens væsner, der indebærer en forståelse for, at alt i universet er levende, besjælet og forbundet.

Johnny fortæller lidt om sin vej til den shamanistiske tanke og virke, hvordan han praktiserer det i et nutidig moderne samfund og i hverdagen. Svedehytteceremonier, trommerejser ved stærke måner. Der bliver også talt om dette at møde vore egne personlige kraftdyr.

Der afsluttes med en trommerejse, som er en intens og personlig oplevelse, der har en healende effekt og er en formidabel rejse i sindets mangfoldighed.

Varighed, ca. 3 timer

Prisen er kr. 70,- pr. per. dog min. kr. 2500,-

Arrangementer

Arrangementer med trommerejse/meditation.
> Se mere her

Andre og kombinerede arrangementer
> Se mere her

Mine foredrag og arrangementer henvender sig både til virksomheder, små og store foreninger, eller dig som vil lave en hyggelig og spændende aften med vennerne.
Kontakt mig og vi finder sammen det bedste til dig.