collage.jpg

Aktivitetskalender

Velkommen til oktober 2020


Nymåne meditation/trommerejse.
Fredag den 16. oktober, kl. 19,00 - ca. 22,00.
Se mere her

Svedehytte (Alle helgens)
Lørdag den 31. oktober kl 13
Se mere her

Nye tiltag:

Jeg er godt i gang igen. Stille, roligt og med alle forholdsregler og sundhedsmyndighedernes/regeringens anbefalinger taget i brug, så vi kan føle os trygge.

HUSK, lad fornuften råde ikke frygten. Vi skal fortsætte med det vi har lært, passe på hinanden og naturen.

Tarotrådgivning, shamanistisk rådgivning samt chakra rensning og healing er i gang igen.

Denne nye tid er til fordybelse og læring, ikke mindst til os selv og fremtiden.

Opmærksomheden vil være rettet mod hvordan stress og frygt nedsætter vores immunforsvar og livskvalitet. Vi har brug for at se på hvad der er vigtigt for os livet.

Naturen er den største healer og den har takket os for, at vi har givet den ro til også at blive healet. Jeg/vi (naturen) har brugt meget tid sammen den sidste tid. Jeg har spurgt naturens ånder til råds. Svaret kom prompte – natur naturterapi/healing! Tak!
                                          Listen to the wind, and keep it simple ;)

Derfor nye tiltag:

Natur terapi, såvel en til en som parterapi og mindre grupper.
(foregår ude i skoven/stranden)
Se mere her

Trommebyggekurser kører igen som hidtil (max 4 personer)

Der er blevet lavet en lille svedehytte, hvor vi kan arbejde en til en, men også velegnet til parterapi, vi kan max være tre. Det vil være intenst i din/jeres udvikling og vi kan arbejde personligt med dig/jer i fokus og komme i dybden med de udfordringer du/i kommer med.
Se mere her

Ring for uddybende/tidsbestilling (3032 3247)

Den store svedehytte vil holde pause lidt endnu. Hååber den kan komme igang igen til efterårs jævndøgn tirsdag den 22. september dog nok med reduseret antal deltagere.

Vi skal selvfølgelig stadig udvise stor varsomhed, respekt og følge regeringens anbefalinger og påbud. (Ikke lov)
Vigtigt! Vi skal selvfølgelig også være raske og uden symptomer af nogen art, når vi mødes.

 

             

              Ravnen:                Selv indsigt - Mod - Fjernhealing.

                                     23. september - 23. oktober (De flyvernde ænders måne)
Ravnen som totem - som kraftdyr kan du spørge den til råds og om hjælp til at få klarhed på sandheden. Den kan få visioner som det fysiske øje ikke ser til at vise dig den sande vej. Det som det fysiske øje ser er ikke altid sandheden, der er ravnen en stærk hjælper i at gennemskue uklarhed. Den er en bærer af magi og forvarsler, men magien kommer kun til dem der er parate til at rumme universets budskaber. Den kan være en hjælper til at klargøre egne skjulte tanker, den kan afsløre sandheden i dit ubevidste. Den kan også hjælpe dig med at vise vejen til sundhed og harmoni. Den er også kendt for at være bærer af magiske hemmeligheder.
Yderlig betydning.
Den lærer dig om magi og healing, brug dine talenter der erhvervet gennem mange liv.
Du bærer den med dig i din erindring, arbejder du spirituelt med dig selv, så husk på at det er vigtigt at du ikke forcerer din udvikling. Det du har lært kan ingen tage fra dig, magi skal ikke forstås med hjernen, men sanses og føles.
Hold din sti ren, samtidig skal du huske ikke at gå ned på et lavere plan, end det du befinder dig på nu. Lad ikke andre suge din energi eller læsse deres negative energier af på dig. Vær dig selv med de talenter og gaver som Universet har udstyret dig med. Lad følelsen af magi komme til dig i små glimt.
Det gode råd:
Tør tro på det sande og gode i dig selv.